Pesanku untuk kawan2~!!

Message: Hye, to all my friends~!!

Well, tinggal 10 hari lagi je aku kat malaysia ni, so
dis is my message, perhaps the final one, to all
my friends.

first of all, minta maaf kpd rakan2 yang ada cuba
nak contact aku tapi aku tak layan. huhu. sorry
guys, lagi dkt aku nak fly ni, lagi bz life aku. hak2.

fly aku pada 25th sept ni kat klia. aku tak expect
semua kawan2 aku dtg time tu, tapi anda semua
adalah dijemput.

memula skali, pada hujung minggu ni (sabtu 16th
sept) anda semua dijemput datang ke kenduri
kesyukuran aku bertempat di Kg Nawa, Pokok
Sena, Alor Star, Kedah. Kepada rakan2 yang
berhasrat nak dtg memeriahkan kduri aku tu, feel
free to contact me, ok?

next week pulak, insyaAllah ahad atau isnin ni,
aku akan gy maktab kejap. jumpa cikgu2 n
junior2.

n then pada 25th haribulan ni (2 ramadhan,
insyaAllah) lepas sahur my family and i akan
bertolak ke KL. Kami student mara akan gather
kat gate C17 bermula pukul 8 malam. Check in
luggage pukul 9 malam, and berkumpul pukul 10
kat departure hall. So kalau ada yang nak datang,
the best time is around 8-9pm.

as i said before, aku tak memaksa korg datang.
maklumla nak gi klia bukannya murah@senang.

bilangan student mara yang akan fly 25th ni
seramai 13 orang, termasuk aku. seramai 6 orang
akan ke nihzniy novgorod dan 7 org lagi akan ke
volgograd. flight kami pukul 2310Hrs dari KLIA ke
Paris. Tiba di Paris pukul 0625Hrs (local time),
transit kat situ around 3 jam before flight dari Paris
ke Moscow pukul 0910Hrs. Dijangka tiba di
Moscow pada jam 1510Hrs (local time) = 1910HRs
waktu malaysia, 26th Sept.

Dari situ lak, kami akan stay kat moscow sampai
28th, before perjalanan 8 jam menaiki bas ke
nizhniy novgorod.

Tu je la my travel summary. Aku akan bawak
num.celcom aku ke russia, so korang still leh
contact @ sms aku cam biasa (international
charge rate) but i cant guarantee to reply.

academic year kat russia bermula october ni, and
then first oliday kami pada hujung january/awal
february selama around 2 minggu. tak tahu la
sama ada aku akan balik malaysia atau spend my
holiday kat russia.

tapi yang pastinya, pada cuti panjang nanti (julai
ke september, 2 bulan) aku akan balik malaysia.
my further planner akan aku bagitau dari masa ke
semasa.

cam biasa, aku still akan active friendster, yahoo
messenger, dan juga skype. same as for
mrsmpdrm.com. so i hope we’ll be keeping in
touch~!!

sekian sahaja dari aku, study la lek lok ek. kita
masing2 ada cita2, so go for it~!!

assalamualaikum.

One thought on “Pesanku untuk kawan2~!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s