Hohoho..

Seorang sahabat mengforward kat saya gambar ini. Gambar ini discan dari sebuah akhbar tempatan Russia:

Meh saya tlg translatekn sket2:

Headlines :

Малайзийский Космонавт – Секс-симбол Российских Женщин

Malaysian Cosmonaut – Sex Symbol of Russian Women
I wish to translate more, but my Russian isn’t that good enough. Hehe.

P/s: berita lanjut boleh dibaca di blog KakAmani

9 thoughts on “Hohoho..

  1. heheh.
    actually ye gak itu. tp saya x ambil pusing sgt, memandangkn berita ni kluaran akhbar tabloid biasa je.

    well, like kak amani said, he’s a atypical malay man..:D

  2. Leokid,

    Thanks to drop by at Amat-Amati, as regards to newspaper clipping in your blog in gist may i know what they reported . Is it conssitent with the actual fact of our cosmnaut. Salam perkenalan.. jamizalzaiol.wordpress.com

  3. Leokid,

    Thanks to drop by at Amat-Amati, as regards to newspaper clipping in your blog in gist may i know what they reported . Is it conssitent with the actual fact of our cosmnaut. Salam perkenalan.. jamizalzainol.wordpress.com

  4. Salam,
    Keratan akhbar yg menarik, tetapi kandungannye.. mcm menjelaskan perkara yg tak septutnya. atypical malay man, sepatutnye diketengahkan dengan isu2 yang lebih matang dan bersifat intelek, sesuai dengan yg empunya diri.
    tapi yelah, baca di laman Amani katanya Russian people ni creative thinkers. But from the words on the paper (which been translated) tak nmpak plak tang mana kreatifnye mengetengahkan org yg bperibadi besar :)
    Sekadar membebel.
    Salam kenalan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s