Hari yang cerah untuk jiwa yang sepi..

Pagi biar kusendiri
Jangan kau mendekat, wahai matahari
Dingin hati yang bersedih
Tak begitu tenang, mulai terabaikan

Hari yang cerah untuk jiwa yang sepi
Begitu terang untuk cinta yang mati

Ku cuba bertahan dan tak bisa

Kubu langit kelabuku
Tak begitu luas seperti memudar
Kini tak terulang lagi
Di hari yang cerah, dia telah pergi

Hari yang cerah untuk jiwa yang sepi
Ku cuba bertahan dan tak bisa
Mencuba melawan ku lepas

Hari yang cerah untuk jiwa yang sepi…
Begitu terang untuk jiwa yang mati
Ku cuba bertahan dah tak bisa
Mencuba melawan ku lepas
Semua telah hilang ….
Semua telah ….

9 thoughts on “Hari yang cerah untuk jiwa yang sepi..

  1. salam ziarah dari bumi Dublin.. jemput2lah ke blog hamba.. :)

    jemput2lah ke Russia, banyak travel nampak. hehe. got a chance to drop by nizhny novgorod, dun hesitate to give me a call k! =)

  2. Salam muhd syamirulah. Terima kasih krn melwt blog kecil sy yg serba kekurangan. Ye,kucing itu mmg comel dn sgt berat juga. Sajak yg menarik. Sepi dlm diri tp keadaan seolah tidak faham dn masih dgn keceriaan dan rutin hidup tanpa mempeduli dalam diri. Semoga anat terus menulis dn sebarkan ilmu walau sepatah ayat. Salam dari Malaysia.

    err..ni bkn sajak, tp lirik lagu. =p

    kucheng gemuk~!!

  3. salam..nice blog, ana baru tjumpa blog ni..
    bes bca pengalaman nta kat negara org..ana besa jer, study kat ukm..
    papun teruskan perjuangan jd doctor yg berjaya..

    kejayaan adalah insan biasa yg berusaha secara luar biasa. – raja shamri. =)

    datang melawat lagi ye! make urself home right here.

  4. huu..just love the header, great~!

    kid, lama tak menyapa..sorry~

    lama x menyapa juga. miss u! semoga hari-hari mendatang ditempuhi dengan seribu kekuatan serta disinari dengan nur ilahi! =)

  5. selamat hari raya kawan!

    waahh… begini sekali rupanya. walaupun tak pernah berjumpa, tapi rasa erat dengan kamu.

    semoga dapat hari yang elok untuk esok..lusa.. tulat.. tungin.. tekalik…

    jauh di mata, dekat di hati. bagai bumi dengan langit. hehe.

    salam aidilfitri dari nizhny novgorod!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s