7 thoughts on “

  1. such a poser la Kid ni…Sorry tak dtg open blck td,,,akak abis exam lambat, pastu terus gi lect. T_T..tak dapat la rase nasi minyak Kid…Takpe la takde rezeki..nanti bile kawen, jemput akak utk makan nasi minyak lagi

    hahahah—> lately cerita kahwin je…Hmmm…

    dah terasa bahangnye tu. hehee..

  2. Selamat hari raya akhi..maaf apa2 yang tersalah..lama dah tak ketemu.. moga istiqamah dijalanNya.

    Moga dimurahkan rezeki, dimudahkan jodoh, dilapangkan rahmat..
    ada rezeki, kita jumpa lagi..

    masyaAllah, akhi. lama x jumpa. sejuk mata ana tgk anta dgn outfit raya anta tu. =)

  3. hahahahahhahaha…
    akad nikah…hik~
    Weyh..ko kan dah keje..kedekot bebenor nak hulor barang spoloh dua duet raya.

    hehehe..ampun maaf aidilfitri..

    seharusnya yang tua menghulurkan sumbangan kepada yang muda.. hehe

  4. salam bro,dah ada gamba sekarang ek? meriahla post2 lps ni….termasukla bertambah meriah dgn ‘pose2’ yg menarik.=p salam aidilfitri…taqabbalallahu minna waminkum…

    hoho, bkan slalu tu aku pose sesenang hati! nasib sbb raya je~

  5. wuuuuuu….hotnyer kau….lol…anyways, slamat hari raye…maaf zahir batin…
    p/s: sampin kau lawa….lol

    sampin songket terengganu tu! hehe.

    slamat hari raya to all malaysians in vanderbilt~

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s