Alahai cikguku..

Cerita 1…

“What? You didn’t go to the autopsy last semester? You haven’t been in an autopsy yet? That’s too bad. I’ll take you there today”

[Calling2 somebody, speaking Russian]

Well, sadly all the patients in the hospital are still alive, so there will be no autopsy today..

Cerita 2..

“Pay attention that cerebral form of Rheumatic Fever is common among children age 7-10. There’s this one case, a schoolboy was diagnosed with rheumatic fever. It was treated, but the doctor failed to notice about the damaged blood vessels especially brain vessels caused by the rheumatic fever.

So this child went to school normally. Few days later, the child had an examination/test, and as the increasing flow of blood to the brain, his brain vessel ruptured causing hemorrhagic stroke. That student successfully died.”

Cerita 3..

We don’t have enough histological slide number 143 – the heart valvular cusps in acute verucose endocarditis. It is because not many patient died due to first attack of the acute verucose endocarditis, therefore we don’t have enough specimen.

Therefore, if you find out somewhere in Nizhny Novgorod someone who died due to acute verucose endocarditis, give me a call. We’ll go to the morgue at night and snatch the body.”

Well, aku tak tau la dia ni joking ke ape, tapi muka dia muka dia masa cakap benda2 di atas ni mmg serius la. Adei..

Tapi Prof.Kuznetsov mengajar mmg best. English dia mmg mantap, dan buat pertama kalinya aku faham apa2 yang diajar dalam subjek Pathologic Anatomy!

Dan exam bulan depan! Huaaaaa!

8 thoughts on “Alahai cikguku..

  1. Assalaamu’alaikum …

    Guru adalah ilmu hati, bunga kejayaan dan buah kasih sayang. Tanpa mereka tiada yang dapat menuntun kita menemui kejayaan dan keindahan hidup masa depan. terima kasih berkunjung ke laman saya. Selamat maju jaya.

    • Mungkin dia dah terbiasa dengan orang mati, mayat, dan sebaganya… so, anggap benda tuh lumrah yang boleh diterima..haha

      biasa lah tuh…

      ada dokter ang terkesan emosinya kalau patient dia mati masa dia bedah. Tapi, mungkin ada dokter yang tak effect pon emo dia.. biasa dah.. ^^

  2. ahhhhhh…gascia alejandr0 lagik bessshhh!!!
    :p

    p/s: da lame gile xjeng0k cni..all da besh ekzem~
    =)

    ahaha garcia pun best gak! aku siap upload video dia lagi kat post yang kat sini –> http://leokid.com

    all the best gak! =)

  3. Baru tadi dia buat joke satu lagi. Ahaha. Kali ini pasal penyakit Cholera pula.

    ” Cholera is an infective disease which occurs mainly to countries with tropical or hot climate. That’s why in Russia, cholera is very rare.

    Therefore when you return back from home this summer holiday, maybe you can bring me a piece of intestine from patient who died from cholera? It will be a very valuable specimen”

  4. hmm. bila dah terbiasa memang macam tu.

    mungkin ada doktor yang mengeluh “takde orang sakit ke ari ni?” bila dah bosan di tempat kerja.

    he was saying it thru his job’s point of view, it’s not that he is kind of wishing someone to fall sick. kan?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s