Examination In Russia~ (comedy)

Korang nak tau kan, exam kat Russia ni camne? Nah boleh tengok satu video yang member aku tag kat Facebook nih. Aku dengan rajinnya (biaselah, cuti), menambahkan subtitle supaya korang paham and upload video tu kat youtube. hehe.

As for others – Selamat exam~!!! (Pesanan ikhlas dari orang yg da abes exam =p )

(sila klik tajuk)

8 thoughts on “Examination In Russia~ (comedy)

    • woh aiz, nama glemer baru eh. =p

      a’ah, basically camtu la. duduk depan lecturer, lecturer tanya2 soalan, etc etc. tp yg dlm video tu, lawak jela, but however u can see beberapa “habit” atau “realiti”, contohnya:

      – kalau harijadi, atau ada berita baik (mengandung? -_-” ), maka lecturer akan jadi baik hati laa. buat muka kesian – “it’s my birthday today, sir”

      – jgn cari pasal ngan lecturer, walaupun x berkaitan dengan akademik. contoh mcm dlm video tu, jgn hina pasukan bolasepak beliau. hoho.

    • ahaha. ade je yg antar bunga, choc, even vodka~ :D
      tp mostly kitorg2 malaysian ni, lecturer xde masalah pape pun. so far still under good impression. =)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s